Πολιτική

Κασσελάκης: «Ο κόσμος με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στους επικριτές του απάντησε από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Αυτός με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.  

Μάλιστα δεν δίστασε να δείξει και τη βέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά… «Οταν σταματήσουν να ασχολούνται με τι βέρα φοράω. Ορίστε δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα»! συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκη δείχνοντας η βέρα του.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε… «Οι νοοτροπίες για να αλλάξουν δεν χρειάζονται νέους ανθρωπους, αλλά νέες νοοτροοπίες. Ο Οθωνας αν και δεν είναι τόσο νέος, αλλά έχει νέες νοοτροπίες», είπε γελώντας έχοντας δίπλα του τον Όθωνα Ηλιόπουλο που έλεγε ότι αυτό το κομμάτι της συνέντευξης πρέπει να κοπεί.

Μίλησε και για την πιο συγκινητικής στιγμή που έχει ζήσει ως ελληνορθόδοξος. «Το πιο συγκινητικό και σημαντικό πράγμα που έχω ζήσει ως ελληνορθόδοξος είναι η επίσκεψή μου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν. Είδα αυτή την εκκλησία μέσα από τα συντρίμια της τρομοκρατικής επίθεσης. Οι εικονογραφίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά».  

Αποκάλυψε, εξάλλου, και το σοκ που υπέστη ο Τάιλερ όταν επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο της Αθήνας. «Με τον Τάιλερ έχουμε πάει στον Ευαγγελισμό μαζί. Είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών-ασθενών. Άρα ο Τάιλερ το παίρνει προσωπικά και λέει: Tι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα είναι αυτή;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει στο Μαϊάμι και αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού, η Ελπίδα της Δημοκρατίας, η διακήρυξη 20 σημείων και το σόου από Αυγερινό και Μουτσάτσου
Η μητέρα της Μάρθης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το πολιτικό εγχείρημά της, με αιχμές κατά του «κατεστημένου», αναφορές σε «παρακράτος» και κεντρικό αφήγημα τη Δικαιοσύνη, τα Τέμπη και την «αφύπνιση της κοινωνίας»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 12
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή
Τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη φτωχή αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΣΥ - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος θα φέρει το όνομα του εκλιπόντος βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Υπάρχει μία κωμωδία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έχει ανεβεί σε παγκάκι, πλησιάζετε επικίνδυνα προς αυτό»
Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβαινε συνεχώς όταν ο Γιώργος Φλωρίδης απαντούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη
Γιώργος Φλωρίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 12