Ελλάδα

Στη φυλακή η Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δρόμο για τις φυλακές αναμένεται να πάρει η 64χρονη, Μαρίνα Ελευθερουδάκη η οποία συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών.

Η Μαρίνα Ελευθερουδάκη, μετά τη χθεσινή σύλληψή της από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων της Ασφάλειας, στο Παλαιό Ψυχικό, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα όπου αποφασίστηκε η φυλάκιση της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Όπως αποκάλυψε χθες το newsit.gr, το «μπλόκο» της 64χρονης, έγινε χθες το μεσημέρι στο Παλαιό Ψυχικό, την ώρα που διέσχιζε την οδό Διαμαντοπούλου. Πληροφορίες λένε πως το κλιμάκιο των αστυνομικών του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής την παρακολουθούσε ημέρες μεχρι να προχωρήσουν στη σύλληψη της καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικηματα που αφορούν σε : Παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών με συνολικη ποινη φυλάκισης 24 έτη και 11 μηνες και συνολικη χρηματικη ποινή 38.800 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της αστυνομίας: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν λειτουργούσε το «κόκκινο» και προσπάθησε να αποφύγει από τη σύγκρουση είπε στην απολογία του ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο στη Ρόδο
Ο 44χρονος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι το αποδεικτικό υλικό σε βάρος του είναι ανεπαρκές, ενώ αναφορικά με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, τις χαρακτήρισε «αντιφατικές»
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 13
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές και στελέχη του Οργανισμού ενώπιον των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για τις παράνομες επιδοτήσεις
Για την Παρασκευή (22.05.2026) τη σκυτάλη παίρνουν οι 11 βουλευτές, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία και των οποίων η ασυλία ήρθη πριν από λίγες εβδομάδες από τη Βουλή
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ