Κόσμος

Γαλλία: Η αστυνομία πυροβόλησε γυναίκα που υποστήριζε την τρομοκρατία – Φώναζε «Αλλαχού Ακμπαρ»

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη το πρωί στο Παρίσι με την αστυνομία να πυροβολεί κατά μιας γυναίκας με καλυμμένα χαρακτηριστικά της που έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με το BFMTV.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία πυροβόλησε εναντίον μιας γυναίκας στον σταθμό Bibliothèque François-Miterrand στο Παρίσι. Η γυναίκα απειλούσε το πλήθος, υποστήριζε την τρομοκρατία και φέρεται να φώναζε «Αλλαχού Ακμπαρ».

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την παρουσία της γυναικών που είχε απειλητικές διαθέσεις από αρκετούς επιβάτες.  

Οι αστυνομικοί εκκένωσαν τον σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand και απομόνωσαν τη γυναίκα η οποία φορούσε μαντήλα. Στο σημείο δεν ανακαλύφθηκαν εκρηκτικά, αλλά η ίδια δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας.

Γύρω στις 9.20 το πρωί οι αστυνομικοί φοβούμενοι για την ασφάλειά τους πυροβόλησαν την ύποπτη η οποία τραυματίστηκε στο στομάχι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς στην Κορσική
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ για να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο και όταν απέτυχαν ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές
Πυροβολισμοί στην Κορσική
5
Ο Ζελένσκι «ρίχνει το γάντι» στον Τραμπ: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ουκρανία θα στηρίξει την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερείς συνομιλίες, εφόσον κάτι τέτοιο διευκολύνει την ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανοίξει τον δρόμο για μια σύνοδο κορυφής
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι