Πολιτική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την επόμενη κίνηση του μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

Την επόμενη κίνησή του, μετά την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο άλλοτε υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος.

“Θα είμαι παρών για να συνδράμω στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες προς όφελος της πατρίδας και του λαού. Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής”, είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανέδειξε την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης, με προμετωπίδα το “Εμπρός! Ολα για την Ελλάδα”.

Επιπλέον, προέταξε τις θέσεις του για τον πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας την Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, τασσόμενος με το Ισραήλ και εκφράζοντας τη συμφωνία του με τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ.

Επίσης, έθεσε ως θέματα προτεραιότητας το προσφυγικό, τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία του πολίτη.
Τόνισε ότι δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία ότι από τη μια είναι το κυβερνητικό κόμμα και από την άλλη επτά απέναντι.

Σημείωσε ότι «καλώς έκανα» που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , απορρίπτοντας, όπως είπε, ένα αντιπολιτευτικό κομφούζιο. Μάλιστα, αυτοπροσδιορίστηκε ως «πολιτικός των έργων».

Δείτε την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221