Αθλητικά

Εφές Αναντολού: Ζημιά με Ζίζιτς πριν τον Παναθηναϊκό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Εφές Αναντολού είναι μία από τις πιο άτυχες ομάδες της φετινής Euroleague. Τα προβλήματα τραυματισμών στους Τούρκους δεν έχουν τελειωμό, με τον Άντε Ζίζιτς να είναι το τελευταίο “θύμα”.

Ο Άντε Ζίζιτς θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και θα χάσει μεταξύ άλλων το παιχνίδι της Εφές Αναντολού με τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία για την Euroleague.

Ο Κροάτης σέντερ τραυματίστηκε στη γάμπα και θα αφήσει μεγάλο κενό στη ρακέτα της Εφές, με δεδομένες και τις απουσίες των Πλάις και Γουίλις.

Υπενθυμίζεται ότι η Εφές δεν έχει στη διάθεση της ούτε τον Ελάιζα Μπράιαντ, ενώ ο Σέιν Λάρκιν παίζει… τραυματίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Παυλίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα αλλά η Μπενφίκα χάνει το Champions League από την Σπόρτινγκ
Νέα γκέλα η Μπενφίκα παρά το γκολ του Έλληνα επιθετικού (2-2) - Η Σπόρτινγκ πήρε προβάδισμα για το Champions League μετά το 4-1 στην έδρα της Ρίο Άβε, σε ματς που ο Μάντσα έβαλε αυτογκόλ
ΦΩΤΟ REUTERS