Ελλάδα

Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα λόγω κακοκαιρίας – Πνέουν άνεμοι 9 μποφόρ

Τα περισσότερα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και φτάνουν – σύμφωνα με την ΕΜΥ – κατά τόπους τα 9 μποφόρ δεν επιτρέπουν στα δρομολόγια να εκτελεστούν και έτσι υπάρχει απαγορευτικό απόπλου.

Την ίδια ώρα, ισχύει απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται με πλοία κλειστού τύπου.

Σημειώνεται ότι και η Minoan Lines εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα σήμερα (28.11.2023) για να ενημερώσει τους επιβάτες της ότι τα δρομολόγια Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο – Πειραιάς θα πραγματοποιηθούν με την άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Κλειστά είναι επίσης τα πορθμεία Πειραιάς-Σαλαμίνα, Ελευσίνα-Φανερωμένη, Ραφήνα-Μαρμάρι, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.

Κλειστό είναι και το Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων που έχουν προκληθεί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: «Πέρασες από τον θρίαμβο στην αποδοκιμασία, στάθηκες όρθιος και επέστρεψες» είπε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
«Το έργο σου δεν είναι απλώς μια πολιτική και πολιτισμική ιστορία του τόπου μας είναι κομμάτι της ψυχής του», είπε μεταξύ άλλων η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό