Κόσμος

Γερμανία: Μετράει νεκρούς από τροχαία λόγω κακοκαιρίας – Συνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Η Γερμανία συνεχίζει να πλήττεται από κύμα σφοδρής κακοκαιρίας, που έχει παγώσει τη χώρα με σφοδρές χιονοπτώσεις η χώρα μετράει θύματα από τροχαία που προκάλεσε τη θεομηνία, καθώς τέσσερις άνθρωποι – ανάμεσά τους ένα παιδί – έχασαν τη ζωή τους σήμερα (5.12.2023) σε δρόμους των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν.

Από την άλλη με προβλήματα και καθυστερήσεις λειτουργεί το αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που συνεχίζει να σαρώνει τη Γερμανία, ενώ η κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους γίνεται με δυσκολίες, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Βαυαρίας στη Γερμανίας δύο άνδρες σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε φορτηγό, λόγω της «παγωμένης» βροχής που έφερε η κακοκαιρία, η οποία καθιστούσε εξαιρετικά ολισθηρό τον δρόμο.

Το ίδιο φαινόμενο προκάλεσε πολλά ακόμη τροχαία ατυχήματα στην περιοχή του Μονάχου, περιορισμένης ωστόσο σοβαρότητας.

Σε ημιορεινή περιοχή της Σαξονίας στη Γερμανία, λεωφορείο προσέκρουσε σε εκχιονιστικό μηχάνημα και στη συνέχεια σε δέντρο, προκαλώντας τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού, το οποίο επέβαινε στο λεωφορείο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και ένας ακόμη επιβάτης.

Στη Βάδη – Βυρτεμβέργη ένας 57χρονος άνδρας δεν κατόρθωσε να χρησιμοποιήσει εγκαίρως το σύστημα πέδησης και συγκρούστηκε με λεωφορείο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο αεροδρόμιο του Μονάχου, το οποίο παρέμεινε κλειστό για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, οι πτήσεις διακόπηκαν σήμερα εκ νέου, λόγω του πάγου. Το πτητικό πρόγραμμα παραμένει περιορισμένο, με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζανίν Πιρό: Η «Δικαστής Τζανίν» από τα τηλεοπτικά στούντιο του Fox News στο γραφείο του εισαγγελέα της Ουάσινγκτον
Τη συνδέει βαθιά φιλιά με τον Τραμπ - Στην πρώτη του θητεία, ο Τραμπ απένειμε προεδρική χάρη στον πρώην σύζυγό της που είχε καταδικαστεί για φορολογικά αδικήματα
Τζανίν Πιρό
Ένοχοι οι δύο άντρες που έκοψαν το εμβληματικό δέντρο Sycamore Gap στη Βρετανία το 2023
Η πτώση του δέντρου προκάλεσε φθορά σε τμήμα του Τείχους του Αδριανού, το οποίο κατασκευάστηκε από τους Ρωμαίους πριν από περίπου 2.000 χρόνια και ανήκει στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
Γενική εικόνα του δέντρου Sycamore Gap που κόπηκε, στο Northumberland
Τραμπ για Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι φανταστική» – «Μου αρέσουν τα κομπλιμέντα», απάντησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει να συναντήσει τη «φανταστική» πρόεδρο, εν μέσω των εμπορικών εντάσεων ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ε.Ε.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost