Ελλάδα

Κορυφώνεται η έξοδος των Χριστουγέννων – «Βουλιάζουν» τα ΚΤΕΛ Κηφισού – Πληρότητα σχεδόν 100% στα δρομολόγια για Β. Ελλάδα

Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι τα φετινά Χριστούγεννα, με την έξοδο των εκδρομέων να αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, ενώ ήδη οι ουρές στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό είναι μεγάλες.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στα ΚΤΕΛ του Κηφισού από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (23.12.23), ενώ αύριο, παραμονή Χριστουγέννων η έξοδος των εκδρομέων εκτιμάται ότι θα βρεθεί στο πικ της.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από τις 6 σήμερα το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι από την Αθηνών – Κορίνθου έχουν καταγραφεί 22.000 οχήματα στην έξοδο και 7.000 στην είσοδο.

Από την Αθηνών – Λαμίας έχουν βγει 21.486 οχήματα κι έχουν εισέλθει 6.713.

Την ίδια ώρα, στον Κηφισό πέρα από τα τακτικά δρομολόγια, προγραμματίζονται σε κάθε γραμμή 5 με 6 έκτακτα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Μάλιστα, η πληρότητα σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στα δρομολόγια που έχουν προορισμό πόλεις της Βορείου Ελλάδος αγγίζει το 100%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για σκεύασμα που διακινείται παράνομα στην Ελλάδα ως φάρμακο για τις αρθρώσεις
«Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του», αναφέρει ο ΕΟΦ στην ανακοίνωσή του
Pharmacist taking medicine box from shelf in a pharmacy
Οι αγρότες προετοιμάζονται για το ραντεβού με Μητσοτάκη: Τα μπλόκα που παραμένουν και οι δρόμοι που θα ανοίξουν ως ένδειξη καλής θέλησης
Οι αγρότες σε Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα ανοίγουν δρόμους ως ένδειξη καλής θέλησης - Κλειστή παραμένει η σήραγγα των Τεμπών
Τρακτέρ 9