Media

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «έστειλε» την Ελένη Μενεγάκη στο Survivor: «Γνωρίζει τα Άχλα, να πάει»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έκαναν σήμερα Παρασκευή (5.1.2024) το πρωί τις δικές τους προτάσεις για… ανασχηματισμό στην ελληνική τηλεόραση, με τον παρουσιαστή να «στέλνει» την Ελένη Μενεγάκη στο Survivor, επειδή «γνωρίζει τα Άχλα».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωΐαν σε είδον» δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρουσιάζουν μαζί πρωινή εκπομπή με τίτλο «Ταιριαστοί», όμως το ενδιαφέρον μονοπώλησε η πρόταση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη και το Survivor.

«Ποιος θα πάει να παρουσιάσει το Survivor;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια έδωσε την απάντηση:

«Η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη έχει κάνει την ανατροπή, γνωρίζει τα Άχλα, μια παραλία που δεν την ήξερε κανένας. Πας δύσκολα, σπας δύο τζιπ ή παίρνεις μια βάρκα αν έχει καλό καιρό και πας. Έχω πάει στα Άχλα με βάρκα. Να πάει στο Survivor να τους μάθει τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι πολύ καλή σε αυτό», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης για την τηλεθέαση του «J2US»: Καλό είναι να βλέπουμε τι κάνει μια εκπομπή σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού
«Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές πέρασαν από το χθεσινό μας σόου, με ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από τον μέσο όρο του σταθμού» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης
Νίκος Κοκλώνης