Media

Κώστας Παπαδόπουλος: Έχω ακούσει για αμοιβή που αγγίζει τις 20.000 ευρώ στο Survivor

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν ήμουν ποτέ σε καμία κλίκα” υπογραμμίζει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Λίγο πριν το νέο κύκλο του Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα τόσο για την δική του εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και για τις υψηλές εβδομαδιαίες αμοιβές των παικτών.

«Έχω αγαπήσει το Survivor και φέτος είναι πολύ δίκαιο γιατί δεν ψηφίζει ο κόσμος.

Ο Τριαντάφυλλος, ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης θα διστάσουν να μπουν στο παιχνίδι γιατί δεν θα υπάρχει η στήριξη από τον κόσμο. Μόνο τον Λιανό θέλω να δω, κανέναν άλλον».

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ σε καμία κλίκα. Ο Αλέξης Παππάς έχει το διπλό χρόνο στο βίντεο της παρουσίασης» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Ο Τζέιμς Καφετζής σε τρεις εβδομάδες θα είναι εκεί, θεωρώ ότι πήρε τα περισσότερα χρήματα. Έχω ακούσει για αμοιβή που αγγίζει τις 20.000 ευρώ.

 

Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί δεν θα αντέξει χωρίς την ψηφοφορία» τόνισε ακόμα ο πρώην παίκτης του Survivor στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Σταύρος Φλώρος που ακρωτηριάστηκε φώναξε «Τηλέμαχος» μετά από νίκη σε αγώνισμα στο Survivor - Η ιστορία με τον 15χρονο που «χάθηκε» στην Καβάλα
Ο Σταύρος Φλώρος κατάγεται από την Μεσορόπη Καβάλας και συντοπίτης του ήταν ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμιρίκας που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα αδέρφια του από το φλεγόμενο σπίτι τους
Σταύρος Φλώρος