Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: «Βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε την απλή λογική»

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Χαριλάου Τρικούπη, μεταξύ άλλων απάντησαν και στις επικρίσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών: «Μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων αρχών, δεν δεχόμαστε. Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θέλουμε να του θυμίσουμε, γιατί δεν είμαστε όλοι Λωτοφάγοι, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ μολις 19 απο τους 75 της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο κ. πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε σήμερα την απλή λογική».

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει παράλληλα πως: «Πόσο θεσμική συμπεριφορά είναι άραγε η προτροπή σε αποχή, και ενώ διστάζει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ακόμα και στους Υπουργούς του, να το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Δηλαδή, πολύ απλά τους παροτρύνει να μην εμφανιστούν στη Βουλή εκείνη την ημέρα γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν… τα ρεπό τους».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγο και για το θέμα της ακρίβειας: «Όσον, δε, αφορά στο μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, που πλήττει κάθε νοικοκυριό, με την αγοραστική δύναμη να έχει κατρακυλήσει, τα ενοίκια να αυξάνονται συνεχώς, οι τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 25%.

Σήμερα μάλιστα ανακάλυψε μετά από δυόμισι χρόνια, που φωνάζουμε, τον πληθωρισμό της απληστίας εις βάρος του ελληνικού λαού Κρείττον του λαλείν το σιγάν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78