Κόσμος

Γερμανία: Χιόνια και παγωμένη βροχή «παραλύουν» Μόναχο και Φρανκφούρτη Καθηλώνονται αεροπλάνα, χειρόφρενο στα τρένα

Το χιόνι και το φαινόμενο της παγωμένης βροχής «παραλύουν» τη νότια και κεντρική Γερμανία, με τις ακυρώσεις και τις καθυστερήσεις των πτήσεων και των δρομολογίων των τρένων να είναι εκτεταμένες σήμερα Τετάρτη (17.1.2024) και αύριο Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, η αεροπορική εταιρία Lufthansa ανακοίνωσε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, ενώ η εταιρεία σιδηροδρόμων της Γερμανίας DB συνέστησε στους επιβάτες να αναβάλλουν τις μετακινήσεις τους, λόγω του χιονιού και των καιρικών συνθηκών.

Εκτός από σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική, την σιδηροδρομική και την οδική κυκλοφορία, η Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) προειδοποιεί επίσης για τον κίνδυνο να υπάρξουν ζημιές σε υποδομές και σε κτίρια, λόγω του μεγάλου βάρους του χιονιού και του πάγου.

germany snow r germany snow r

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παλαιστίνιος ο άνδρας που επιτέθηκε με καρέκλα σε ραβίνο στη Γαλλία - «Βρέθηκα στο έδαφος, ένιωσα αίμα να τρέχει»
Ο ραβίνος είπε πως είναι συνηθισμένος «σε όχι και τόσο φιλικά βλέμματα, κάποιες δυσάρεστες λέξεις, κόσμος να περνάει από δίπλα του και να φτύνει στο έδαφος»
Ο Γάλλος ραβίνος Elie Lemmel μετά την επίθεση που δέχθηκε σε βεράντα καφετέριας στο προάστιο Neuilly-sur-Seine του Παρισιού