Ελλάδα

Άλλοι δυο νεκροί σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας – 19χρονοι τα θύματα του σοκαριστικού δυστυχήματος στη Βούλα

Βαρύς είναι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, καθώς μετά το τροχαίο την παραλιακή το βράδυ της Τρίτης (23.01.2024) με τους δύο νεκρούς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (24.01.2024) δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης όπου μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας. Άμεσα μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκρούστηκαν με ΙΧ και κανείς από τους δυο δεν φορούσε κράνος.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την παραλιακή, καθώς το βράδυ της Τρίτης δυο νέοι άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα μόλις 19 ετών έχασαν τη ζωή τους.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (23.01.20024).

Από το δυστύχημα ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί, ένας 19χρονος και μία 19χρονη, οι οποίοι διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και δύο άλλοι τραυματίες ίδιας ηλικίας, με τον έναν πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ολοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τροχαίας πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση ενώ οι εικόνες από το τροχαίο είναι ιδιαίτερα σκληρές.

troxaio paraliaki troxaio paraliaki troxaio paraliaki troxaioVouliagmenis

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευρά συνέχισε την τρελή πορεία, καθώς έπεσε πάνω στα δυο ΙΧ, σε έναν φοίνικα και μια κολώνα. 

Πηγή φωτογραφιών: Το Forum των 3B/ Facebook

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας – Αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 5
Με καταιγίδες και μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας: Πορτοκαλί προειδοποίηση για 7 περιοχές – Ισχυρά τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα έως το απόγευμα
Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας - Νέα πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα - Επικαιροποιήθηκε ξανά το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Εξασθενούν τα φαινόμενα σταδιακά σήμερα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ