Κόσμος

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο και κρατά ομήρους

Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο πολυεθνικής μάρκας στη βορειοδυτική Τουρκία και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κράτα ομήρους επτά εργαζόμενους. 

Το συγκρότημα του εργοστασίου της Procter & Gamble στη βορειοδυτική επαρχία Κοτζάελι, στην Τουρκία, έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο κυβερνήτης του Κοτζάελι, Σεντάρ Γιαβούζ.

 

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο ένοπλος διαμαρτύρεται για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Το παρακάτω βίντεο κάνει τον γύρο των social media, με τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι είναι η πρώτη εικόνα μέσα από το εργοστάσιο.

 

Συγγενείς των ομήρων έχουν συγκεντρωθεί έξω από το εργοστάσιο και αγωνιούν για τους δικούς τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
2