Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Πότε εκτίουν οι Τόμας, Μεϊτέ και Κουλιεράκης

Οι Τόμας, Μεϊτέ και Κουλιεράκης συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Τόμας, Μεϊτέ και Κουλιεράκη, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Ατρόμητο και οι τρεις συμπλήρωσαν το όριο και θα εκτίσουν ποινή.

Ο Μπράντον Τόμας θα λείψει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Σουαλιό Μεϊτέ και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα εκτίσουν την ποινή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις θα είναι διαθέσιμοι για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»