Οικονομία

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Ξεκινάει η διαπραγμάτευση των μετοχών του στο Χρηματιστήριο

Σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών του «Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε.» στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τιμή 8,20 ευρώ ανά μετοχή η οποία είναι ίση με την τιμή διάθεσης της πρόσφατης δημόσιας προσφοράς.

H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην συνεδρίαση της χθες (6.2.2024), ενέκρινε την εισαγωγή του συνόλου των 300.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε.» στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η πρόσφατη δημόσια εγγραφή προσέλκυσε προσφορές που ξεπέρασαν τα 8 δισεκ. ευρώ, υπερκαλύπτοντας το ζητούμενο ποσό κατά 12 φορές. Τα έσοδα της δημόσιας προσφοράς ανήλθαν σε 784,7 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια αξίας 138 εκατ. ευρώ από την ΑΑΔΕ στο α’ 5μηνο του 2025
Ο ειδικός αλγόριθμος της ΑΑΔΕ, που καταγράφει τις κινήσεις των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία από το myDATA και την ποιοτική ανάλυση από τους ελεγκτές, οδήγησε στον εντοπισμό σημαντικών υποθέσεων εικονικών τιμολογίων
Close up of young female electronic bank client using calculator in paperwork with accounts bills before providing payment online by laptop. Woman hands at work table with papers accounting sum to pay