Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στο iSyriza, ζητώ τη γνώμη σας

Τη γνώμη και τη συμβολή των πολιτών για τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ» ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στο Χ, ενόψει και του συνεδρίου του κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητά από όσους επιθυμούν να μπουν στην ιστοσελίδα του iSyriza και να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο (isyriza.gr/preconference).

«Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς. Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα», τονίζει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι:

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα.

   Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα «ταμπού», όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας.

   Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα.

   Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου. Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους».

   Καταληκτικά αναφέρει: «για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο. Σας ευχαριστώ». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρούλακης από τη ΔΕΘ θα βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ θα είναι καθοριστική, αφού θα πρέπει να πείσει τους έλληνες ψηφοφόρους ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έτοιμη εναλλακτική πρόταση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Το «ταμείο» της κυβέρνησης για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Αύξηση των ποσοστών και νέα σχέση με τους πολίτες
Αν και «γαλάζια» στελέχη θεωρούν πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός θα αυξήσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ταυτόχρονα εκτιμούν πως αυτό το κλίμα δεν θα «φτάσει» μέχρι τις εκλογές
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα: Η παραίτηση από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο βιβλίο και οι «σύντροφοι» που «καίει»
Ο Αλέξης Τσίπρας πέρα από την κεντρική παρουσίαση του βιβλίου που θα κάνει στην Αθήνα δεν αποκλείεται να πάει και σε άλλες δυο - τρεις μεγάλες πόλεις της επαρχίας
Ο Αλέξης Τσίπρας 24
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Δράμας μετά από πρόσκληση των γιατρών – «Άπαντες εγγυώνται την ειρήνη κατά την επίσκεψή μου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι αποδέχεται επίσημα την πρόσκληση του Συλλόγου Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας για επίσκεψη,...
Άδωνις Γεωργιάδης 2