Lifestyle

Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: Ήταν λάθος το σχόλιό μου

«Κανένα σχόλιο από εδώ και πέρα», δήλωσε ο Νίκος Μωραΐτης για τον Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός στιχουργός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη συναυλία του στο «Christmas Theatre» με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όσον αφορά στον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε: «Κανένα σχόλιο. Ήταν λάθος το σχόλιο μου για τον Σάκη Ρουβά. Πλέον στις συνεντεύξεις στην τηλεόραση κόβονται πέντε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα και ”τεμαχίζεσαι”. Κανένα σχόλιο από εδώ και πέρα».

Αναφερόμενος ο γνωστός στιχουργός στον Γιώργο Νταλάρα είπε:

«Καταρχάς δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο καλλιτέχνη, δεν υπάρχει πια διαβάθμιση στα μεγέθη. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες σε αυτή τη χώρα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον Γιώργο Νταλάρα. Πρέπει να ακούμε προσεκτικά όλα όσα λέει. Πρέπει να έχει το δικαίωμα να βγαίνει και να μιλάει ελεύθερα χωρίς να βγαίνει ο καθένας και να τον σχολιάζει».

 

«Δεν υπάρχει όριο στη σάτιρα», τόνισε ο Νίκος Μωραΐτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας