Κόσμος

Αυξάνονται οι νεκροί από τη φωτιά σε 14ωροφο κτίριο στη Βαλένθια

Στους δέκα ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την φωτιά που κατέστρεψε μια 14ωροφη πολυκατοικία στη Βαλένθια της ανατολικής Ισπανίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κατά την πρώτη επιθεώρηση (του χώρου) από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού τμήματος εντοπίστηκαν δέκα πτώματα» είπε στους δημοσιογράφους η περιφερειάρχης Πιλάρ Μπερναμπέ.

Νωρίτερα, οι αρχές έκαναν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και 14 αγνοούμενους.

Η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (22.02.2024) από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου που ανεγέρθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια. Εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλους τους ορόφους και κανένα από τα συνολικά 138 διαμερίσματα του συγκροτήματος δεν γλίτωσε από τις φλόγες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ κάνει αγωγή στην JPMorgan και ζητάει 5 δις δολάρια γιατί του έκλεισαν τους λογαριασμούς του
Η τράπεζα υποστηρίζει ότι «δεν κλείνει λογαριασμούς για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους» αλλά «επειδή προκαλούν νομικούς ή ρυθμιστικούς κινδύνους για την εταιρεία»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS 5