Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Γάμος τον Αύγουστο στα Χανιά

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αναμένεται να ανταλλάξουν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, στον επικείμενο γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη, οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso, ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι πρώτες προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί και οι καλεσμένοι φαίνεται πως είναι εκατοντάδες μιας και το ζευγάρι φέρεται να θέλει να προσδώσει όσο πιο επίσημο χαρακτήρα γίνεται στην τελετή.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν θα είναι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από το εξωτερικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3