Χωρίς κατηγορία

Marseaux: «Η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι θα πάει τάπα στη Eurovision»

Όνειρό της χαρακτηρίζει μια συμμετοχή στην Eurovision η τραγουδίστρια Marseaux, εκφράζοντας τη βεβαιότητά της ότι η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας για την καριέρα της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Marseaux είπε πως «όλα μου τα τραγούδια είναι βιώματά μου, ειδικά το τελευταίο που λέγεται “Αερόσακος”, είναι το πιο “βαρύ” που έχω γράψει ποτέ».

«Μου έχει τύχει να θέλω να κάνω εμετό επειδή ήμουν άρρωστη, πήγαινα πίσω από την σκηνή, έκανα κι έβγαινα ξανά», σχολίασε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «έχω ζηλέψει πολύ το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι, θα πάει “τάπα”. Θα ήθελα να πάω στη Eurovision, είναι όνειρό μου».

«Δέχτηκα πολλά ομοφοβικά σχόλια για το “Βότκα – βύσσινο” και εντυπωσιάστηκα με την απήχηση που είχε στον κόσμο. Έχει υπάρξει περίοδος που μια κοπέλα ερχόταν κάθε βραδύ κάτω από το σπίτι μου κι έβαζε τραγούδια μου», επισήμανε.

«Μου έχει τύχει ένα παιδί να μου στέλνει συνέχεια μηνύματα για το τι θα κάνει και μετά τον συνάντησα σε live. Μια κοπέλα στην Κύπρο με μπέρδεψε με την Daphne Lawrence και ήθελε να της τραγουδήσω το “Αίμα”, δε με πίστευε ότι δεν είμαι εγώ», είπε η Marseaux.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια