Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη και συκοφαντία από τη ΝΔ, να καταθέσει τα δήθεν στοιχεία

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για «λάσπη και συκοφαντία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ «να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται» και, αν δεν το πράξει, ζητά από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα «για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων».
 
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι «υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο  της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…».

Σχολιάζει πως «όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει  στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα. Δεν θα της περάσει».

«Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί σε επεισόδια ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία «ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης. 

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυστηρή απάντηση από το ΥΠΕΞ στις απειλές Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις για την εξωτερική της πολιτική, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
«Τόσο η διμερής συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ, όσο και η τριμερής Ελλάδας, Κυπριακής Δημοκρατίας και Ισραήλ, όπως άλλωστε και όλες οι λοιπές σε τριμερές σχήμα συνεργασίες της Ελλάδας, έχουν ειρηνικό σκοπό και δεν στρέφονται εναντίον τρίτων» ξεκαθαρίζει το ΥΠΕΞ στην ανακοίνωσή του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 50
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι 5
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης