Media

Υρώ Λούπη: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μου κάνει πολλή καζούρα για ό,τι φτιάχνω

“Έχω ζωγραφίσει πίνακες με λουλούδια από πολύ μικρή” δήλωσε η Υρώ Λούπη.

Την κάμερα το Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή υποδέχθηκε η Υρώ Λούπη στο εξοχικό της στην Ερέτρια.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όσα έχουν κατασκευάσει με τον σύντροφό της, Σωτήρη Καλυβάτση εκεί και για τα πειράγματα που της κάνει για τους πίνακες που φτιάχνει.

“Η αυλή λέγεται “Πλατεία Βόθρου” γιατί κάτω από εδώ έχει βόθρο. Το καλοκαίρι αποφασίσαμε και το φτιάξαμε με πλάκα Καρύστου.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δίνει ονόματα στα πάντα, όπως κι εδώ τις αλόες τις ονομάζει Ντάλτον. Η τελευταία ποτίζεται πιο πολύ και είναι πιο μεγάλη” είπε η Υρώ Λούπη.

Μάζευα παλέτες και ήθελα να φτιάξω κάτι χρηστικό έξω από την πόρτα γιατί κρεμώ πράγματα. Είχαμε χαρτικών και απορρυπαντικών στην Καλλιθέα.

Πήρα ζυγαριά και τη διακόσμησα με λουλούδια. Έχω ζωγραφίσει πίνακες με λουλούδια από πολύ μικρή.

Ο Σωτήρης τους λέει αυθεντικούς Λούπη. Μου κάνει πολλή καζούρα με τους πίνακες και γενικά ό,τι φτιάχνω” πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Υρώ Λούπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν - Οι ρόλοι που αναλαμβάνει το «super - cast» των αστέρων
Οι ρόλοι που αναλαμβάνουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Μια Γκοθ, Σαρλίζ Θερόν, Λουπίτα Νιόνγκο στο πολυαναμενόμενο «The Odyssey» που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2026
Γυρίσματα από την ταινία «Οδύσσεια»
Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται ξανά στην Ελλάδα: Τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Παλλάς για μία «συνάντηση» με τη Μαρία Κάλλας
Στις 5 Δεκεμβρίου 2025, η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι στο Θέατρο Παλλάς με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια συνάντηση», σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα
Monica Bellucci