Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης»

Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στη «σκιά» της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει αύριο, Τρίτη (02.04.24) το κατηγορητήριο για την άσκηση δίωξης ενάντια στον Κώστα Καραμανλή, όπως τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με νέα ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξισώνοντας μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον τέως υπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στη σύσταση Προανακριτικής για τα Τέμπη, ώστε να αναθεωρηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος.

«Διαβάζω αυτό που αναρωτήθηκε προσχηματικά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή: ”Πού ακούστηκε αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να στηρίξουμε προανακριτική έτσι, γενικά, χωρίς κατηγορητήριο;”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

 

«Να λοιπόν το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένο και πανίσχυρο.

Με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Το καταθέτουμε αύριο», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2