Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη λέει πως τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Γενναία μάχη συνεχίζει να δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας που βρίσκεται εδώ και 15 μέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς». Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν την Δευτέρα (15.04.2024).

Στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βγήκε σήμερα η Ματίνα Παγώνη, που μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε αναφορικά με την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα πως παραμένει σταθερή, γεγονός που είναι θετικό. Ήδη έχουν γίνει 2 προσπάθειες να τον ξυπνήσουν οι θεράποντες ιατροί και πρόκειται να γίνει τρίτη την ερχόμενη Δευτέρα.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες.

Αυτό γίνεται πάντα μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνει ανέφερε πως υπάρχει αισιοδοξία για την υγεία του γνωστού τραγουδιστή. 

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρίσκεται ακόμη σε καταστολή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δάσκαλος καράτε στη Ρόδο καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες - Μαρτυρίες για αγγίγματα σε ευαίσθητα σημεία
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Φεβρουάριο του 2024, όταν μία 15χρονη κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος καράτε μπήκε στα αποδυτήρια, την αγκάλιασε και τη φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος
Καράτε
Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι από την Παρασκευή – Τα σημεία κλειδιά και τι θα γίνει με την έξοδο των Χριστουγέννων
Από την Τρίτη η διέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους κατά τις ημέρες των γιορτών, προκειμένου «όλοι να κάνουμε γιορτές στα σπίτια μας», λένε οι αγρότες
Κλείσιμο και των παράδρομων στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
58