Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει και τα 42 ονόματα του ψηφοδελτίου της ΝΔ

Σήμερα 15 Απριλίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κάνει τα… αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει στις 6:30 το απόγευμα, στην παρουσίαση και των 42 υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία έχει γνωστοποιήσει επίσημα 32 υποψήφιους, ενώ απομένουν 10 πρόσωπα ακόμη για να ανακοινωθούν.

Επίσης, ο πρωθυπουργός, στις 9 το πρωί, θα έχει συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Vera Jourova, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας