Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον δολοφόνο της Κυριακής – Αποφασίζουν αν θα μεταβεί στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ή στο κελί

Εξιτήριο παίρνει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί από το «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα και ενώ στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (15.04.24) έχει προγραμματιστεί η έξοδός του από το Τζάνειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η Γενική Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση με τους ειδικούς, θα αποφασίσουν αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί.

Αν μεταφερθεί στο κελί, τότε θα πάει σε κελί με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ θα τον ελέγχουν κάθε λιγότερο από 20 λεπτά. 

Υπενθυμίζεται πως ο φονιάς της Κυριακής μεταφέρθηκε στις 9 Απριλίου στο Τζάνειο Νοσοκομείο από το Αττικόν, όπου νοσηλευόταν ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας στον Κορυδαλλό, κάνοντας θηλιά τις γάζες. Προηγήθηκε ένα «θρίλερ» σχετικά με τη μεταγωγή του στις φυλακές, οι οποίες δεν τον δέχτηκαν υπό τον φόβο και δεύτερου αυτοκτονονικού σκηνικού.

Ο ίδιος στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλευόταν σε ένα ειδικό δωμάτιο με δύο κρεβάτια, ένα παράθυρο με κάγκελα κι ένα μπάνιο. Μέσα σε αυτό δεν υπήρχε κανένα αντικείμενο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό του, κι έξω από αυτό βρίσκονταν τα 4 άτομα που τον φρουρούσαν όλο το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι έξι ψυχίατροι, δύο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία της Κυριακής – όπως ο ίδιος είχε ζητήσει – δύο από τον Κορυδαλλό και δύο από το «Αττικόν», έχουν εξετάσει τον 39χρονο και η γνωμάτευσή τους είναι πως δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, το newsit.gr είχε αποκαλύψει τον ιατρικό φάκελο με τη γνωμάτευση των ψυχιάτρων του «Αττικόν» για τον 39χρονο.

Σύμφωνα με αυτό, οι ψυχίατροι «έβλεπαν» επανάληψη του «αυτοκτονικού σκηνικού» που έγινε στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι γιατροί, ο ασθενής κατά την διάρκεια της εξέτασης δεν υπήρξε συνεργάσιμος, καθώς απαντούσε μονολεκτικά και με νεύματα.

Οι δύο ψυχίατροι στο «Αττικόν» κατέληγαν  στο ότι πρόκειται για άτομο που παρουσιάζει χειριστική συμπεριφορά και το ενδεχόμενο να ξαναστήσει «περίεργα» σκηνικά είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρρά: Στον ανακριτή η χήρα του Γιώργου Τράγκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Το βαρύ κατηγορητήριο
Ήδη ο γιος του Γιώργου Τράγκα, έχει δώσει συναίνεση έτσι ώστε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, που αποτελούν τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, να αποδεσμευτούν - Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός
Μαρία Καρρά / Γιώργος Τράγκας
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας, αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 33