Αθλητικά

Μαξ Φερστάπεν και Πάτρικ Μαχόουμς στη λίστα του περιοδικού «Time» με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Ο οδηγός της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, ο παίκτης του NFL, Πάτρικ Μαχόουμς και τρεις ακόμη αθλητές βρίσκονται στη λίστα του περιοδικού «Time», με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, για το 2024.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τους Μαξ Φερστάπεν και Πάτρικ Μαχόουμς, βρίσκονται και η ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, ο αρχηγός του ράγκμπι της Νότιας Αφρικής Σίγια Κολίσι και παίκτρια του WNBA, Άτζα Γουίλσον.

Η δημοσιευμένη λίστα χωρίστηκε σε 6 κατηγορίες: καλλιτέχνες, καινοτόμοι, τιτάνες, ηγέτες, «εικονίδια» και πρωτοπόροι, αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής  marketing registrado.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.