Χρηστικά

Σοκολατένια αυγά: Πόσο θα αυξηθούν φέτος οι τιμές τους

Αύξηση 1 με 2 ευρώ το κιλό, σημειώνουν φέτος τα προϊόντα σοκολάτας, επηρεάζοντας τις τιμές των σοκολατένιων αυγών αφού, όπως δήλωσε ο ζαχαροπλάστης, Μιχάλης Τσατσούλης στην ΕΡΤ, πωλούνται φέτος στα 20 ευρώ. 

Ο κ. Τσατσούλης εξήγησε σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών: « Έχουμε προσπαθήσει να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανατιμήσεις της σοκολάτας, είναι πολύ δύσκολο, λόγω του ότι έχουν αυξηθεί το κακάο, η κακάομάζα κλπ στα 45% με 50% από ότι πέρυσι.

Παρόλα αυτά εμείς έχουμε κάνει μια αύξηση 1 με 2 ευρώ στο κιλό στα προϊόντα σοκολάτας. Αυτό πχ το αυγό είναι στα 600 γραμμάρια σοκολάτας κι εμείς το πουλάμε συσκευασμένο με διακόσμηση κλπ στα 20 ευρώ. Τις καραμελίτσες σοκολάτας στα 10 ευρώ. Τα κουνελάκια και τα λαγουδάκια που πέρυσι ήταν στα 12 ευρώ εφέτος είναι στα 15 ευρώ.

Τα τσουρέκια σοκολάτας στοιχίζουν 16,5 το τεμάχιο, ενώ τα απλά τσουρέκια στα 8,90 ευρώ το ένα, είναι στα 750 γραμμάρια, με δάκρυ μαστίχας κι ελληνικά βούτυρα. Προσπαθούμε να κρατάμε την ποιότητα αλλά και την τιμή όσο γίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.»

Πηγή: ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χρηστικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χρηστικά: Περισσότερα άρθρα
Τσιάρας: Μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινούν πληρωμές στους παραγωγούς
Πρώτα θα δρομολογηθεί μία σειρά πληρωμών των παλαιών βιολογικών προϊόντων, των αποζημιώσεων για τις ζωοτροφές λόγω της ευλογιάς και, βεβαίως, των αποζημιώσεων για τα φερτά υλικά που βρίσκονται σε κάποιες αγροτικές εκμεταλλεύσεις μετά τη κακοκαιρία Ντάνιελ, είπε ο Υπουργός
Κώστας Τσιάρας
To τοπίο των νέων τεκμηρίων διαβίωσης: Τι «κούρεμα» θα ισχύσει για κατοικίες, οχήματα και σκάφη αναψυχής
Όσον αφορά στα αυτοκίνητα, οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των τεκμηρίων διαβίωσης αφορούν ιδιοκτήτες ΙΧ παλαιότητας έως 15 ετών, δηλαδή όσα έχουν ταξινομηθεί από την 1η Νοεμβρίου 2010 και εντεύθεν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 
 EUROKINISSI 7
Έρχεται νέα e – πλατφόρμα για την καταγραφή όλων των οχημάτων
Η πλατφόρμα θα συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα για κάθε αυτοκίνητο από την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, την ασφάλιση, τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και τυχόν οφειλές ή κυρώσεις
skoda-auto-builds-4-millionth 3