Κόσμος

Θρίλερ στη Βόρεια Ήπειρο: «Τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει» λέει ξάδελφος του νεκρού ζευγαριού Ελλήνων

Βέβαιος ότι οι συγγενείς του δολοφονήθηκαν από κάποιον που μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει εμφανίζεται μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδελφος του 84χρονου Έλληνα που μαζί με την 88χρονη σύζυγό του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην περιοχή της Δρόπολης στη Βόρεια Ήπειρο.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις στην περιοχή της Δρόπολης στη Βόρεια Ήπειρο, με τις αλβανικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 88χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι και ο 84χρονος στην αυλή του σπιτιού. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του σπιτιού, που να παραπέμπουν σε ληστεία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

«Πιστεύω ότι τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει»

«Ήταν ένα φιλήσυχο ζευγάρι, δεν είχαν πειράξει κανέναν και δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα μεταξύ τους σε αυτή την ηλικία. Λέγεται ότι μάλλον ο ξάδελφος μου σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε, όμως δεν το πιστεύω. Γίνεται μεγάλη έρευνα απο την αστυνομία, όμως εγώ δεν πιστεύω αυτή την εκδοχή», τονίζει o ξάδελφος του 84χρονου.

«Η εξώπορτα του σπιτιού ήταν κλειστή, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σπίτι, αυτός ήταν χτυπημένος και πεσμένος στο μπαλκόνι και η 88χρονη βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο. Πήγε μια γειτόνισσα να τους βρει, δεν άνοιγαν και κάλεσε τον πρόεδρο του χωριού», υπογραμμίζει

«Τα χτυπήματα που τους έφεραν το θάνατο πρέπει να έγιναν απο κάποιο ξυλινο αντικείμενο, μάλλον ρόπαλο. Όλοι λένε διάφορα, αλλά εγώ πιστεύω ότι τους σκότωσε κάποιος που θα πήγε να τους κλέψει», επισημαίνει.

voreia ipeiros dolofonia

Όπως σημειώνει, οι δύο ηλικιωμένοι «ήταν καλά μεταξύ τους, δεν μάλωναν ποτέ. Δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν παιδιά, είχαν υιοθετήσει μια ανιψιά της 88χρονης και την μεγάλωσαν αυτοί σαν δικό τους παιδί. Ζούσαν μόνοι τους και ήταν μια χαρά μεταξύ τους».

«Θα συνεχίσει την έρευνα της η αστυνομία και θα βρεθεί η αλήθεια», καταλήγει ο ξάδελφος του θύματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Η πρόταση Ζελένσκι στον Τραμπ για αγορά αμερικανικών όπλων με 100 δισ. δολάρια και οι κόκκινες γραμμές
Το έγγραφο δεν αναφέρει ποια ακριβώς όπλα ζητά να προμηθευτεί η Ουκρανία, αλλά το Κίεβο έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον 10 συστήματα αεράμυνας Patriot αμερικανικής κατασκευής για την προστασία πόλεων και κρίσιμων υποδομών
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
«Μπορεί ο Ζελένσκι να εμπιστευτεί τον Τραμπ; Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την απάντηση» – Ανάλυση των NYT
«Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ηγέτη σε καιρό πολέμου όπως ο Ζελένσκι, ειδικά με τη χώρα του να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και 3,5 χρόνια» τονίζει η αμερικανική εφημερίδα
Χειραψία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
9