Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου κάνουν Πάσχα και ζουν τον έρωτά τους στην Ρουμανία

Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου κάνουν Πάσχα και ζουν τον έρωτά τους στην Ρουμανία

Ο έρωτας της Τάνιας Μπρεάζου και του Γιώργου Αμούτζα δεν κρύβεται και φτάνει έως την πατρίδα της τραγουδίστριας, την Ρουμανία!

Ο γνωστός ηθοποιός που έλαβε μέρος στο σόου J2US γνωρίστηκε με την Τάνια Μπρεάζου, με την οποία είναι ζευγάρι στο J2US και όπως φαίνεται είναι και στην πραγματική ζωή. Ο Γιώργος Αμούτζας βρίσκεται στην Ρουμανία, την χώρα καταγωγής της τραγουδίστριας για λίγες μέρες χαλάρωσης μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Τόσο ο Γιώργος Αμούτζας όσο και η Τάνια Μπρεάζου πολύ συχνά μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις εξόδους και τις αποδράσεις τους, στα οποία αποτυπώνεται το πόσο απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Αυτή η επίσκεψη στην πατρίδα της γνωστής τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη αφού το ζευγάρι επισκέφθηκε ξανά την Ρουμανία πριν σχεδόν ένα μήνα, όταν ακόμη η σχέση τους ήταν απλώς μία φήμη. 

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση αναφορικά με τη σχέση τους, κρατώντας τις λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή μακριά από την δημοσιότητα. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις