Ελλάδα

Πάρις Καρβουνόπουλος: Έπαθε εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος και μεταφέρεται από την Πάρο στην Αθήνα

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του έχει ο δημοσιογράφος, Πάρις Καρβουνόπουλος, ο οποίος έπαθε σύμφωνα με τις ενδείξεις αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Πάρις Καρβουνόπουλος όπως εκτιμούν οι γιατροί υπέστη αγγειακό επεισόδιο και κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα από την Πάρο όπου βρισκόταν.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων το σχέδιο άλλαξε. Στο νησί μετέβη αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η αεροδιακομιδή.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986 και από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Marfin: Η Μαρία Καραγιάννη που ήταν στο μπαλκόνι θυμάται – «Ο απόλυτος τρόμος για 40 λεπτά, σκεφτόμουν ότι στην επόμενη ανάσα θα πέσω»
Τράπεζα Marfin, οδός Σταδίου, 5 Μαΐου 2010. Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μία έγκυος γυναίκα, χάνουν τη ζωή τους από εμπρησμό στο υποκατάστημα...
Η φωτιά στη Marfin