Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα και άφησαν απειλητικό μήνυμα

Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, αργά το βράδυ της Τετάρτης (08.05.2024) και έγραψαν ένα απειλητικό μήνυμα για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο X (πρώην Twitter) για το περιστατικό, διαμήνυσε «δε φοβάμαι, δε σταματώ». 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του «ανέβασε» και μία φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει γραφτεί με μαύρη μπογιά η απειλητική φράση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα.

Να τους ενημερώσω:

-Δε φοβάμαι.

-Δε σταματώ.

-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.

Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup
«Από την ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕ ,στην αυλή του Σημίτη, μετά στο γραφείο του Παπανδρέου και ύστερα στην άυλη του Βενιζέλου κλείνοντας τον πασοκικό του κύκλο ανέλιξης», γράφει μεταξύ άλλων
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Πιερρακάκη και του ευχήθηκε να αποτύχει στο έργο του στο Eurogroup 19
Παύλος Μαρινάκης: «Η Ελλάδα του φραπέ ανήκει στο παρελθόν» – «Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε να παίξει το παιχνίδι της κουμπαριάς»
«Τουλάχιστον ας πάρει το μάθημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη σημερινή ημέρα, ότι πολιτική με οικογενειακή ή ευθύνη της κουμπαριάς δεν γίνεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Ποιοι είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη - Ο Πασόκος, ο Νεοδημοκράτης και οι κουμπαριές
Ο Μακάριος Λαζαρίδης κατέθεσε φωτογραφία στην Εξεταστική Επιτροπή με τον Νίκο Ανδρουλάκη κουμπάρο σε ζευγάρι που συνελήφθη για τις επιδοτήσεις
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
60