Ελλάδα

Κίνηση: «Ντέρμπι» στους δρόμους της Αθήνας – Κυκλοφοριακή «ασφυξία» εν όψει Conference League

Σε ρυθμούς Conference League κινείται σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) η Αττική, με τους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι από νωρίς το πρωί με μεγάλα προβλήματα λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους.

Με μπόλικη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται και εν όψει του τελικού της Conference League.

Σύμφωνα με την Τροχαία, καταγράφονται προβλήματα σε Αθηνών – Κορίνθου, Λ. Κηφισού, Αλεξάνδρας, Λ. Αθηνών, Μεσογείων, Κηφισίας και Λ. Συγγρού.

Σταδιακά, εντός της ημέρα θα εφαρμοστούν μια σειρά από τροχονομικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναρτήσεις γεμάτες μίσος έκανε ο 52χρονος που συνελήφθη για απειλές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη – «Ονειρευόταν» μέρες Νεπάλ στην Ελλάδα
Για απειλές και εξύβριση κατηγορείται ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη καθώς ο κατηγορούμενος είχε...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 68
Πώς έγινε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην Πάτρα - Επί 1 χλμ η 70χρονη οδηγούσε ανάποδα στην Ολυμπία Οδό
Κάτω από άγνωστες συνθήκες η γυναίκα όταν έφθασε στις σήραγγες της Παναγοπούλας, αντί να συνεχίσει κανονικά την πορεία της, επέλεξε τη διαδρομή που ακολουθούν τα οχήματα επικίνδυνου φορτίου και μπερδεύτηκε
Το φλεγόμενο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην Πάτρα
38