Ελλάδα

Κίνηση: «Ντέρμπι» στους δρόμους της Αθήνας – Κυκλοφοριακή «ασφυξία» εν όψει Conference League

Σε ρυθμούς Conference League κινείται σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) η Αττική, με τους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι από νωρίς το πρωί με μεγάλα προβλήματα λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους.

Με μπόλικη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται και εν όψει του τελικού της Conference League.

Σύμφωνα με την Τροχαία, καταγράφονται προβλήματα σε Αθηνών – Κορίνθου, Λ. Κηφισού, Αλεξάνδρας, Λ. Αθηνών, Μεσογείων, Κηφισίας και Λ. Συγγρού.

Σταδιακά, εντός της ημέρα θα εφαρμοστούν μια σειρά από τροχονομικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διέρρηξαν το σπίτι του Σπύρου Βούγια στη Θεσσαλονίκη - Του πήραν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως εισήλθαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτή
Ο Σπύρος Βούγιας
Οι αγρότες αποφασίζουν το μέλλον των μπλόκων: Κρίσιμη σύσκεψη αύριο στο Λευκώνα Σερρών
Ορισμένοι από τους παραγωγούς ζητούν πιο σκληρή μορφή των κινητοποιήσεων, ενώ εκπρόσωποι κάποιων μπλόκων θέλουν να προσέλθουν στο διάλογο με σκοπό την περαιτέρω εξειδίκευση όσων ανακοινώθηκαν
Μπλόκα αγροτών