Lifestyle

Επικό σκηνικό στα βραβεία Iris – Ο Τάσος Νούσιας βιάστηκε να δώσει το βραβείο πριν τις υποψηφιότητες

Ο Τάσος Νούσιας και η Δήμητρα Ματσούκα ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για να απονείμουν το βραβείο του Β’ γυναικείου ρόλου στα κινηματογραφικά βραβεία Iris από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ωστόσο ο Τάσος Νούσιας παρέα με τη Δήμητρα Ματσούκα βιάστηκε πολύ να απονείμει το βραβείο Iris από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

«Λοιπόν, Φλομαρία; Φλομαρία Παπαδάκη; Για το Β’ Γυναικείου ρόλου. Δεν ήρθε ακόμα;», είπε, χωρίς ακόμα να έχει προβληθεί το βίντεο με τις υποψηφιότητες!

«Το έκαψα;», αναρωτήθηκε, την ώρα που η Δήμητρα Ματσούκα είχε λυθεί στα γέλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 22 χρονών: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων δίπλα στη μητέρα της Δέσποινα Βανδή
Η Μελίνα επέλεξε να περάσει τη βραδιά της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η μητέρα της μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς να γνωρίζει τι την περίμενε
Γενέθλια για τη Μελίνα Νικολαϊδη 17