Κόσμος

Φίλιππος Τσάνης: «Έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι από 10 άτομα» λέει ο πατέρας του 20χρονου που πέθανε στη Γερμανία

Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη που έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα 10 ατόμων σε πάρκο στη Γερμανία.

Μέσα σε μία στιγμή και χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό παιδί από τα γέλια και τους εορτασμούς πέφτει νεκρό μπροστά στα μάτια όλων στο πάρκο στη Γερμανία μετά τον ξυλοδαρμό του από δέκα άτομα.

Ο πατέρας του συντετριμμένος περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS τα δραματικά λεπτά της επίθεσης στον γιο του. Ενός παιδιού, που όπως λέει δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν.

«Εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας», είπε ο πατέρας του θύματος.

Ο Φίλιππος είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση της αποφοίτησης και μαζί με τον καλύτερό του φίλο περπατούσαν αμέριμνοι στον δρόμο. Δέκα άνδρες εμφανίστηκαν μπροστά τους και φαίνεται αρχικά να λογομάχησαν. Τα αίματα όμως άναψαν γρήγορα και άρχισαν να χτυπάνε και τα δύο νεαρά παιδιά.
«Τον πλακώσανε στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι».

Ένας από την παρέα τον δέκα φαίνεται να χτυπούσε με εμμονή τον άτυχο 20χρονο. Ο Φίλιππος είχε πέσει στο έδαφος, με τον δράστη να του επιτίθεται με δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

«Τον πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο εκεί κατάλαβαν ότι το κεφάλι είχε πολλά τραύματα. (του έκαναν μαγνητική) Εκεί είδαν ότι έχει γεμίσει υγρά και αίμα το κεφάλι του, ήταν τόσο δυνατή η πίεση που δεν έδωσαν ούτε 1% να ζήσει. Τον κρατούσαν ζωντανό μέχρι την Δευτέρα με σωληνάκια».

Σεσημασμένος ο δράστης

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον άτυχο Φίλιππο δεν άργησε να πέσει στα χέρια των γερμανικών Αρχών.

Πρόκειται για έναν 18χρονο σεσημασμένο με καταγωγή από την Συρία, με γερμανικά μέσα να αναφέρουν πως η οικογένειά του φαίνεται να εμπλέκεται με τον ISIS.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντινούπολη: Πεθερά σκότωσε τη νύφη της με δύο σφαίρες στο κεφάλι – «Καθάρισα την τιμή μου» φώναζε
Η 58χρονη πυροβόλησε τη νύφη της, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και φώναζε «σκότωσα τη νύφη μου, καθάρισα την τιμή μου» ενώ περίμενε τους αστυνομικούς καπνίζοντας τσιγάρο
ISTANBUL - MAY 01: Group of Turkish Policemen going in a street of Istanbul on May 01. 2024 in Turkey
Επιχειρηματίας στην Τουρκία δολοφόνησε 26χρονη δικηγόρο γιατί του έκανε μήνυση για χρέη προς την αδελφή της
Το απόγευμα της Δευτέρας ο δράστης φέρεται να έστησε ενέδρα στις δύο γυναίκες, την ώρα που βρίσκονταν μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό τους έξω από οικογενειακή αποθήκη
Η άτυχη δικηγόρος
Ο Τραμπ απειλεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τους Αμερικανούς στρατιώτες στη Γερμανία προκαλώντας οικονομικό πλήγμα στο Βερολίνο
«Θα τους μειώσουμε πολύ ακόμη» και θα «μειώσουμε πολύ περισσότερους από 5.000», είπε ο Τραμπ - Η οικονομική δύναμη των Αμερικανών στρατιωτών στη Γερμανία εκτιμάται σε περίπου δύο δισ. δολάρια τον χρόνο
Αμερικανικός στρατός 6
Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί στις ΗΠΑ
Πρόκειται για 25 αρχαία νομίσματα, που χρονολογούνται από την αρχαία ελληνική, τη ρωμαϊκή και τη βυζαντινή περίοδο, καθώς και έναν μαρμάρινο κορμό του Ασκληπιού, του Έλληνα θεού της ιατρικής
Πηγή φωτογραφίας: U.S. Immigration and Customs Enforcement 5
Μήνυμα Τραμπ για επανέναρξη του πολέμου: «Θα μελετήσω την πρόταση του Ιράν, αλλά δεν έχει πληρώσει ακόμη το τίμημα»
«Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αποδεκτό, διότι δεν έχουν πληρώσει επαρκές τίμημα για όσα έχουν κάνει στην ανθρωπότητα, και στον κόσμο, τα τελευταία 47 χρόνια», είπε ο Τραμπ για το Ιράν
Ο Ντόναλντ Τραμπ