Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβλήθηκε η sold out συναυλία του στο Κατράκειο λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων

Μία έκτακτη ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στα stories του στο Instagram, αναφορικά με τη μεγάλη συναυλία που θα έδινε στο Κατράκειο Θέατρο, η οποία ακυρώθηκε.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ωστόσο σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόφαση πως το live του Νίκου Οικονομόπουλου αναβάλλεται. Ο γνωστός τραγουδιστής θα ερμήνευε τις επιτυχίες του ζωντανά από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όμως ο καιρός του τα «χάλασε» με αποτέλεσμα η εμφάνισή του να μεταφερθεί για 2 μέρες μετά.

«Λόγω της πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οκονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του.

Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

nikosoikonomopoulos story

Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για την διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου», έγραφε η ανακοίνωσε που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Είχα μια πολύ κακή περιπέτεια με τον τζόγο, είχα μπει στο τρυπάκι ότι θα γίνω “πλούσιος”»
«Την πρώτη φορά κέρδισα, η κλασική τύχη του πρωτάρη. Γλυκάθηκα. Και μετά άρχισα να παίζω συστηματικά», εξομολογήθηκε ο νεαρός τραγουδιστής για τον εθισμό του
Στέφανος Πιτσίνιαγκας
Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήθελα να χωρίσω, παραιτήθηκα από την κοινή μας περιουσία, στα δικαστήρια πήγα για να εκπροσωπήσω τα παιδιά μου»
«Άκουσα ότι έκανα επέμβαση στομάχου, ενέσεις, πράγματα που είναι τρομακτικά. Ακολουθώ χρόνια μια μέθοδο με σκευάσματα», είπε για το πώς αδυνάτισε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική
Σίσσυ Χρηστίδου