Κόσμος

Κάμαλα Χάρις: Δωρεές ρεκόρ στους Δημοκρατικούς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της

Το υψηλότερο ποσό που εξασφαλίστηκε μέσα σε μια μέρα, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ότι κατέγραψε οργάνωση συγκέντρωσης κεφαλαίων υπέρ των Δημοκρατικών την Κυριακή (21.7.24).

Όλα αυτά, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την κούρσα και υποστηρίζει την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Ως τις 21:00 (τοπική ώρα· ως τις 04:00 σήμερα ώρα Ελλάδας), η βάση του κόμματος είχε συγκεντρώσει 46,7 εκατομμύρια δολάρια (42,8 εκατ. ευρώ) μέσω της ActBlue μετά την έναρξη της εκστρατείας της αντιπροέδρου Κάμαλας Χάρις. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσα σε μια μέρα στον (προεκλογικό) κύκλο του 2024», διαβεβαίωσε μέσω X η οργάνωση, η οποία συγκεντρώνει κεφάλαια μέσω διαδικτύου για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Η επίθεση με εντολή Τραμπ στη Νιγηρία υπέρ «διωκόμενων Χριστιανών» θα κλιμακώσει τις συγκρούσεις με τους μουσουλμάνους
Ο υπουργός Εξωτερικών της Νιγηρίας προειδοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ότι θα ακολουθήσουν και άλλα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των τζιχαντιστών στη χώρα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει τον «Χρυσό Στόλο» του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ