Media

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: Έχει βγει ένα όνομα στους δημοσιογράφους, όμως δεν ισχύει

“Μπορεί να ακουστεί κλισέ, όμως έχει καλά παιδιά η δημοσιογραφία” υπογραμμίζει η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.

Για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο της δημοσιογραφίας και τον οποίο έχει συναντήσει και η ίδια, στα πρώτα της βήματα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στη συνέντευξη που έδωσε στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα.

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό;

Έχω βιώσει, είναι αλήθεια, και έχω απορήσει και έχω στεναχωρηθεί αλλά, επειδή δεν είμαι ανταγωνιστικός άνθρωπος και πιστεύω πως η δουλειά στην τηλεόραση είναι ομαδική, δεν μπαίνω σε αυτό το μονοπάτι. Αν το αντιληφθώ, θα προσπαθήσω να το αποφύγω, πηγαίνω παρακάτω. Ο ανταγωνισμός είναι μια τοξική κατάσταση.

Έχω συζητήσει με συναδέλφους, οι οποίοι μου εξηγούν ότι παλαιότερα ήταν πιο τοξικά τα πράγματα, τώρα αλληλοβοηθιόμαστε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, όμως θα το πω: έχει καλά παιδιά η δημοσιογραφία. Έχει βγει ένα όνομα στους δημοσιογράφους, όμως δεν ισχύει. Οι δημοσιογράφοι σήμερα αγαπούν πολύ τη δουλειά τους και έχουν γνώσεις και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Το Στούντιο 4 έριξε αυλαία: Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος συγκινημένοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν
«Τελείωσε και αυτή η τηλεοπτική σεζόν, το περιμέναμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως εσάς» ανέφεραν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4
Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος
1