Lifestyle

«Megalopolis»: Αποσύρθηκε λόγω ψεύτικων κριτικών το νέο τρέιλερ της ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Η εταιρία Lionsgate, απέσυρε από την δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, για την νέα ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα (Francis Ford Coppola) «Megalopolis», λόγω ψευδών κριτικών που περιείχε.

Το επιβλητικό βίντεο το οποίο ξεκινούσε με την φωνή ενός αφηγητή να λέει «η αληθινή ιδιοφυΐα συχνά παρεξηγείται» παρουσίαζε ψευδή και κατασκευασμένα αποσπάσματα από καταξιωμένους κριτικούς κινηματογράφου για τις πιο θρυλικές παραγωγές του σκηνοθέτη, από τον «Νονό» μέχρι το «Αποκάλυψη, Τώρα!» και τον «Δράκουλα».

«Η Lionsgate ανακαλεί αμέσως το τρέιλερ για το «Megalopolis»», ανέφερε εκπρόσωπος της Lionsgate σε δήλωση του στο Variety.

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους εμπλεκόμενους κριτικούς, από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και την American Zoetrope για αυτό το ασυγχώρητο λάθος στη διαδικασία ελέγχου μας. Τα κάναμε θάλασσα. Λυπούμαστε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τρέιλερ διάρκειας 2,5 λεπτών, είχε στόχο να παρουσιάσει την τελευταία ταινία του Κόπολα ως ένα έργο τέχνης που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, όπως και οι άλλες θρυλικές του ταινίες.

Σημειώνεται ότι το «Megalopolis» με προϋπολογισμό $120 εκατ., έκανε πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών και απέσπασε ανάμεικτες κριτικές.

Πρωταγωνιστούν οι Άνταμ Ντράιβερ (Adam Driver), Τζανκάρλο Εσποζίτο (Giancarlo Esposito), Ναταλί Εμάνουελ (Nathalie Emmanuel), Ομπρεϊ Πλάζα (Aubrey Plaza) και Σάια ΛαΜπεφ (Shia LaBeouf), μεταξύ άλλων.

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Bad Bunny χάρισε το Grammy του σε μικρό αγόρι στη σκηνή του Super Bowl – Η στιγμή που έγινε viral
Πολλοί τηλεθεατές και χρήστες των social media θεώρησαν ότι πρόκειται για τον 5χρονο Λίαμ από τη Μινεάπολη του οποίου η κράτηση από την ICE είχε γίνει viral, ωστόσο ο πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός ηθοποιός Λίνκολν Φοξ
Ο Bad Bunny με τον μικρό ηθοποιό Λίνκολν Φοξ