Κόσμος

Γαλλία: Παρατάθηκε και πάλι η προφυλάκιση του επικεφαλής του Telegram Πάβελ Ντούροφ

Μέχρι και αύριο Τετάρτη (28.08.2024) παρατάθηκε η προφυλάκιση στη Γαλλία του δισεκατομμυριούχου Πάβελ Ντούροφ, δημιουργού και επικεφαλής της ψηφιακής πλατφόρμας Telegram

Ο Πάβελ Ντούροφ αντιμετωπίζει δώδεκα κατηγορίες που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα, ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του προσκείμενη στις γαλλικές διωκτικές αρχές.

Ο επικεφαλής του Telegarm συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (24.08.2024) στο αεροδρόμιο Μπουρζέ, κοντά στο Παρίσι, και προφυλακίστηκε. Η γαλλική δικαιοσύνη τον κατηγορεί ότι έμεινε άπρακτος ενώ διαπράττονταν διάφορες παράνομες ενέργειες από συνδρομητές της πλατφόρμας του. Κατηγορείται ιδίως για έλλειψη ελέγχου και συνεργασίας με τις διωκτικές αρχές.

Η εταιρεία του, με έδρα το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, χαρακτήρισε «παράλογες» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Τζορτζ Σόρος και τον γιό του: «Δεν θα αφήσουμε τους ψυχοπαθείς να διαλύσουν τις ΗΠΑ»
«Ο Τζορτζ Σόρος και ο υπέροχος ακροαριστερός γιος του θα πρέπει να κατηγορηθούν με τον νόμο RICO για την υποστήριξή τους σε βίαιες διαμαρτυρίες και πολλά άλλα σε όλη τη χώρα»
Ντόναλντ Τραμπ 2
Γερμανία: Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την εθελοντική στρατιωτική θητεία εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ένα «τεράστιο βήμα προς τα εμπρός» - Μπορεί να «ανοίξει τον δρόμο» για την υποχρεωτική στράτευση
Γερμανός στρατιώτης