Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: 5 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ

Νέα επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε την Τρίτη (27.08.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης. Αφορμή, το τελευταίο πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για «εμπαιγμό» στο θέμα του ΒΟΑΚ (βόρειος οδικός άξονας Κρήτης).

«5 χρόνια διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ με τίμημα ανθρώπινες ζωές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μοιραίος για τις ζωές των Κρητικών, αλλά και επικίνδυνος για την οικονομία του νησιού, αφού προγραμματίζει όταν ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ να βάλει διόδια στην είσοδο του Ηρακλείου, καταργώντας την δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων.

Δείτε το βίντεο του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, @Mamoulakis», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (26.08.2024), ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, στην Κρήτη, όπου τρία νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

Όπως διερωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, «είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά και δη ανήλικα, 15χρονα, σε εκδήλωση, σε γάμο πολιτικών παραγόντων, και να μη μιλάει κανείς; Αυτήν τη στιγμή οι οικογένειες αδυνατούν να βρουν μάρτυρες, υπό τον φόβο για αντίποινα, για να πουν πότε έφυγαν τα παιδιά τους από τον χώρο εργασίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ψηφοφορία προανακριτικής: Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα, θα επανέλθουμε για να ερευνηθούν οι δύο υπουργοί
«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει για να πάνε στη Δικαιοσύνη μέσω προανακριτικής επιτροπής οι δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3
«Φθηνό λαϊκισμό» και «δημιουργία εντυπώσεων» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την μαζική αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία για προανακριτική
Τονίζουν πως η αντιπολίτευση «ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής»
Βουλή