Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου

«Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου» σημείωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας για την ενδεχόμενη διαγραφή του αλλά και όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες μέρες.

Ο Χρήστος Σπίρτζης που βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον κατηγόρησε για πολιτική ανεπάρκεια: «Έχετε ξαναδεί αρχηγό κόμματος να κάνει μεταμεσονύκτια ανάρτηση και να κατηγορεί τον προηγούμενο πρόεδρο;». Σημείωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης ασχολείται με διάφορα θέματα και πολλές φορές με θέματα αλλότρια, ενώ όλο αυτό εξυπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο μόνος που στηρίζει τον Μητσοτάκη είναι ο Κασσελάκης», τόνισε αναφέροντας παράλληλα ότι σε μικρό χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει διαιρέσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχει πολιτική ομάδα που να τον πλαισιώνει για να αποφύγει μεγάλες γκάφες».

«Το Σαββατοκύριακο στην ΚΕ την ίδια ημέρα οι φορείς θα είναι από το Βελλίδειο για να διαδηλώνουν ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα. Έχετε ξαναδεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα που γίνονται συγκεντρώσεις για την κυβερνητική επιτροπή να ορίζει ΚΕ;», διερωτήθηκε.

Για το ποια μπορεί να είναι η λύση, είπε ότι όλα είναι ανοιχτά και πιθανά, καταλήγοντας ότι αν ο κ. Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει μόνος του.

Αναφορικά με το νέο όνομα, ο ίδιος όπως είπε το «θεωρεί σωστό αν παραμείνει ο Στ. Κασσελάκης γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ιστορία του».

«Διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης να αποχωρήσει. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν βλέπει πιθανή την επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Δεν θέλουμε πίσω τον Τσίπρα, αλλά αν κατέβει θα τον στηρίξω». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1