Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Ο κύριος Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί – Δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα

«Ο άνθρωπος ήθελε ένα κόμμα ενός ανδρός αρχή. Τελεία. Όποιος είπε “ναι” ήταν καλά, όποιος έλεγε “όχι” ήταν αντίπαλος. Και μάλιστα με τη ρετσινιά του υπονομευτή, της νομενκλατούρας κτλ». Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ της Παρασκευής (20/9/24) μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Attica Tv η Όλγα Γεροβασίλη, ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία:

«Είμαι βέβαιη ότι ο κύριος Κασσελάκης δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

«Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί ο ίδιος» τόνισε.

Η Όλγα Γεροβασίλη πάντως δεν ξεκαθάρισε αν θέλει να είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ότι δεν ήταν ποτέ η καρέκλα το ζητούμενο στην πορεία της. Και συμπλήρωσε: «Οι σκέψεις είναι σύνθετες. Η στιγμή είναι δύσκολη, κρίσιμη και καθοριστική. Είναι υπαρξιακή στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 7