Media

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Άσε ρε κανέναν να πάρει μεροκάματο, Αρναούτογλου κακού τύπου»

Την «οργή» του Ανδρέα Μικρούτσικου βίωσε on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα (01.10.2024).

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «τα άκουσε για τα καλά» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, επειδή είπε την άποψή του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το γεγονός ότι έχει αναλάβει την παρουσίαση τριών εκπομπών στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Στον αντίλογό του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαρίθμησε τις θέσεις που είχε αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα στον όμιλο του Mega, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, την παρουσία του στο πρωινό, τις διαφημίσεις του ομίλου, τη δική του εκπομπή που φημολογείται ότι ετοιμάζει.

«Άσε κανέναν άνθρωπο να πάρει ένα μεροκάματο, Αρναούτογλου κακού τύπου!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Αρναούτογλου των φτωχών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23