Πολιτική

Ο Κασσελάκης ανακοινώνει υποψηφιότητα την Παρασκευή λέει η Τζάκρη – Τι απάντησε για τα περί blackout στο Συνέδριο

Αναβρασμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου ενόψει των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Παύλο Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλο και Νικόλα Φαραντούρη να έχουν γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται τώρα και η επίσημη ανακοίνωση από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει δηλώσει «παρών» στην κούρσα.

Την προσεχή Παρασκευή (04.10.24) αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει ξανά το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως δήλωσε σήμερα, Τετάρτη το πρωί (02.10.24) η Θεοδώρα Τζάκρη προσθέτοντας ότι ο ίδιος «έχει γυρίσει το βίντεο».

Παράλληλα, μιλώντας στο OPEN κι αναφερόμενη στα περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο, όπως υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, η κυρία Τζάκρη απάντησε δηκτικά: «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη, η κυρία Τζάκρη είπε ότι «επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη».

 

«Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής, δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το Συνέδριο του κόμματος, η κυρία Τζάκρη απάντησε: «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

Προέβλεψε δε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο».

Για τις δηλώσεις Γιαννούλη και Γεροβασίλη για το τι θα συμβεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «παιδιάστικα επιχειρήματα του στυλ θα σκάσω τη μπάλα αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν είναι σοβαρές τοποθετήσεις ενηλίκων».

«Εγώ κρατώ την δήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι και την επόμενη ημέρα στο κόμμα. Ναι, ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει» πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή Εξοπλιστικών τα αμυντικά προγράμματα για την «Ατζέντα 2030» – «Ναι» από τη ΝΔ, «παρών» και «όχι» από την αντιπολίτευση
Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν με το «παρών» σε ότι αφορά το πρόγραμμα «Ασπίδα του Αχιλλέα» πλην του ΚΚΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας που τα καταψήφισαν
Η επιτροπή Άμυνας της Βουλής
Είμαστε δεύτερη δύναμη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λέει η πλευρά του Χάρη Δούκα με περίπου 900 συνέδρους
Θέτουν το εξής δίλημμα για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Θα επιλέξει το κόμμα να ηγηθεί ως κύρια δύναμη της Πολιτικής Αλλαγής με προοδευτικό πρόσημο ή θα αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία;»
Χάρης Δούκας
Έντονη αντιπαράθεση Παπασταύρου με την Σουηδή υπουργό Ενέργειας για τα τελεσίδικα της Στοκχόλμης στην ΕΕ
Η Σουηδή ΥΠΕΝ πρότεινε να μπλοκαριστούν όλα τα νέα έργα ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη Σουηδία, δηλαδή να απομονωθεί ενεργειακά αν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν συμφωνήσουν με τις σουηδικές θέσεις
Ο υπουργός Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
Γεραπετρίτης: «Δεν είναι στην πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή»
«Θα θέσω υπόψιν των Ευρωπαίων συναδέλφων το ζήτημα της επίθεσης σε βάρος ελληνικού πλοίου στα διεθνή ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα, θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη καταδίκη και λογοδοσία» λέει ο Έλληνας ΥΠΕΞ
Γιώργος Γεραπετρίτης
Έκπληξη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τους συνέδρους - Χριστοδουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ οι υποψήφιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης θα καταγραφεί δεύτερος σε δύναμη στους συνέδρους, ενώ ενισχυμένος εμφανίζεται και ο Παύλος Γερουλάνος
Εκλογές για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ