Lifestyle

Ο Kanye West και η Bianca Censori χώρισαν μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια γάμου

Προς το δεύτερο διαζύγιο οδεύει ο Kanye West, ο οποίος παντρεύτηκε με την Bianca Censori τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Yeezy και το στέλεχος του που έγινε αμέσως η μούσα του, φέρεται να είπαν στον στενό τους κύκλο ότι χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με πηγές, ο Kanye West ενημέρωσε τα κοντινά του άτομα ότι σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο από την 29χρονη Bianca Censori, και να ζήσει μόνιμα στο Τόκιο.

Ο χωρισμός τους φέρεται να ώθησε την αρχιτέκτονα να πάει στην πατρίδα της την Αυστραλία για να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της. Την ίδια στιγμή ο West έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες είναι μόνος.

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο γνωστός ράπερ είχε επισκεφτεί χωρίς τη σύζυγό του ένα εστιατόριο στο Τόκιο. Η τελευταία φορά που αυτός και η Censori φωτογραφήθηκαν μαζί δημόσια ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από αυτό.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, οι παπαράτσι «τσάκωσαν» το ζευγάρι σε ένα σούπερ μάρκετ του Τόκιο με δύο από τα τέσσερα παιδιά του West.

Το περασμένο φθινόπωρο, αναφέρθηκε ότι τα αγαπημένα πρόσωπα της Bianca Censori εξέφραζαν ανησυχία για τον αμφιλεγόμενο τρόπο ζωής της με τον πολλές φορές νικητή βραβείων Grammy, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «ελεγκτική». Αυτό προκύπτει από την εμφάνιση της 29χρονης την οποία επιμελείται αποκλειστικά ο σύζυγός της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francisco Augusto (@francnews)

Η Bianca Censori συνηθίζει να φορά άκρως αποκαλυπτικά ρούχα στις κοινές της εμφανίσεις με τον 47χρονο καλλιτέχνη, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο West και ο Censori παντρεύτηκαν κρυφά έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, με την οποία υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια αποκτώντας 4 παιδιά, την North, τον Saint, την Chicago και τον Psalm.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 5