Lifestyle

Παύλος Κοντογιαννίδης: Ζορίζομαι οικονομικά, επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος

«Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006» δηλώνει ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Στην καταστροφή που υπέστη όλος ο τόπος γύρω από το σπίτι του αλλά και στην μακρόχρονη τηλεοπτική του απουσία αναφέρθηκε με ειλικρίνεια, το πρωινό της Τετάρτης (09.10.2024), ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να χαρώ; Να λυπηθώ; Να βρίσω; Να καταραστώ; Κι αυτό το δόγμα της φιλευσπλαχνίας, “ευτυχώς έσωσε το σπίτι”. Ναι, σώθηκε το σπίτι ως εκ θαύματος μέσα σε ένα νεκροταφείο. Πάει να ζήσει κανένας μέσα σε ένα νεκροταφείο;».

«Εάν αυτό το σπίτι το αξιολογήσεις ότι κάνει 500.000 χιλιάδες διότι 35 χρόνια εδώ τα “ρίχναμε” όλα, λοιπόν τώρα, που έχει χάσει την αντικειμενική του αξία, έχει πάει ούτε στις 50.000 χιλιάδες. Ποιος θα έρθει δηλαδή να χτίσει τώρα εδώ μέσα;» εξηγεί ο ηθοποιός.

«Πλήρης εγκατάλειψη, ντροπή για το επιτελικό κράτος! Καμαρώστε το αυτό τώρα! Αυτό το κάρβουνο όλο θα πάει στη λίμνη του Μαραθώνα, θα το πίνουν αύριο κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε ακόμα ο Παύλος Κοντογιαννίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Τώρα ζορίζομαι οικονομικά, έχω δημιουργήσει το γνωστό Κίνημα Φτωχών Ελλάδας το οποίο παλεύει για να υπάρξει. Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2006 και επιβιώνω μέσα από τις εικόνες του παρελθόντος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 9
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας