Media

Κατερίνα Στικούδη: «Στο YFSD πήρα τόση αγάπη που ήταν μη διαχειρίσιμη»

«Δεν είχα ακούσει ποτέ τόσο καλά και ωραία λόγια από δημοσιογράφους», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Για την εμπειρία που έζησε στο παρελθόν στο «Your Face Sounds Familiar» και το πλήθος των μεταμφιέσεων, όπως εκείνη της Δήμητρας Γαλάνη, μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη, στο διαδικτυακό κανάλι των «Rainbow Mermaids», που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

«Σίγουρα όσο δουλεύουμε έχουμε εξέλιξη. Όταν μένουμε στάσιμοι και τεμπελιάζουμε και επαναπαυόμαστε ότι έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε και είμαστε τέλειοι και έχουμε τα βραβεία στο χέρι και αράζουμε, δεν δουλεύουμε, μένουμε στάσιμοι. Ήταν τόση η αγάπη που πήρα, που ήταν μη διαχειρίσιμη» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ τόσο καλά και ωραία λόγια από δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήταν σκληροί απέναντι μου, στο ξεκίνημα. Σκέφτηκα ότι τελικά πρέπει να ντυθώ μασκαράς για να ακούσουν τη φωνή μου», συνέχισε.

«Μου λένε ακόμα για τη μεταμόρφωσή μου σε Δήμητρα Γαλάνη και λέω ότι αν έλεγα το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο και ήμουν εγώ, δε θα ήταν θετικά τα σχόλια. Το ότι δεν φαινόμουν εγώ και υπήρχε μια άλλη φιγούρα το έκανε πιο αγαπητό.

Στο παιχνίδι ήθελα να κάνω την πλάκα μου, να τσαλακωθώ, γιατί αισθανόμουν κι εγώ ότι δε χρειάζεται να σκέφτομαι πώς φαίνομαι. Είμαι εκεί ως κάτι άλλο και κάνω κάτι άλλο. Με απελευθέρωσε πάρα πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη.

«Είναι ένα πρότζεκτ που δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μου έλεγαν να μην πάω και ότι εμένα πρέπει να κάνουν εκεί και είπα ότι θα πάω και θα περάσω τέλεια. Το “Your Face Sounds Familiar” ήταν reset στην καριέρα μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας