Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε ποδιά και τηγάνισε πατάτες στα McDonald’s για να «τρολάρει» την Κάμαλα Χάρις

Ό,τι μπορεί κάνει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσπαθώντας να κερδίσει τους πολίτες ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ο Τραμπ έβαλε τη στολή υπαλλήλου εστιατορίου McDonald’s και άρχισε να σερβίρει πατάτες και μπέργκερ.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο Ντόναλντ Τραμπ φοράει την ειδική ποδιά μέσα σε ένα εστιατόριο McDonald’s και υποδύεται για λίγη ώρα τον υπάλληλο εστιατορίου.

Ο ίδιος τηγάνισε πατάτες και συνομίλησε με πελάτες – που δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί, αλλά για να δουν από κοντά τον πρόεδρο της… καρδιάς τους.

Ένας από τους υπαλλήλους του έδειξε πως να τηγανίσει τις πατάτες με το σχετικό βίντεο να ανεβαίνει στο διαδίκτυο.

 

Ο Τραμπ με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαντήσει στην αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις, η οποία είπε ότι είχε εργαστεί σε φαστ φουντ τη δεκαετία του ’80.

Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump serves food at a McDonalds restaurant in Feasterville-Trevose, Pennsylvania, U.S. October 20, 2024. REUTERS

Κάποια στιγμή, σε ένα από τα βίντεο, ο Τραμπ ακούγεται να λέει: «Ήδη έχω εργαστεί (σε φαστ φουντ) 15 λεπτά περισσότερο από την Κάμαλα».

Παράλληλα, μόλις ενημερώθηκε για τα γενέθλια της Κάμαλα Χάρις της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» on camera. 

Οι οπαδοί του έκαναν ουρά στο drive-through και με εγκωμιαστικά σχόλια προς το πρόσωπο του Τραμπ παραλάμβαναν το φαγητό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe